Vlekkeloos de planning van de keuken laten verlopen

keuken

De planning van de keuken kan een behoorlijke klus zijn. Er zijn namelijk een heleboel dingen waar je rekening mee moet houden, bijvoorbeeld de Allergenen horeca, die je goed moet registreren. Dat kan een behoorlijke klus zijn. Daarom maken veel horecabedrijven daarvoor gebruik van handige registratiesystemen. Ook de digitale menukaart bij Horeko is iets dat tegenwoordig steeds meer wordt gebruikt. Die zorgt namelijk ook voor meer efficiëntie en is dus een goede toevoeging aan jouw horecabedrijf. In dit artikel zullen we dan ook wat verder ingaan op de allergenenlijst en de menukaart en hoe je die zo efficiënt mogelijk kan maken. 

De allergenenlijst in de horeca

De allergenen in de horeca moeten ten allen tijde worden geregistreerd. Deze allergenen horeca zijn dan ook iets waar menig horeca eigenaar veel tijd aan kwijt is. Het is namelijk een enorme klus om van alle ingrediënten handmatig de allergenen bij te houden. Wanneer het nog ingewikkelder wordt, is wanneer je ook gebruik maakt van halffabricaten. En dat is nou net iets dat veel horecabedrijven doen, want dat is erg handig. Maar welke allergenen zitten er allemaal in die halffabricaten? Met een handig registratiesysteem kan je de allergenenlijst van jouw horecazaak in een handomdraai maken en aanpassen waar nodig. Zo voldoe je goed aan de regel om de Allergenen horeca bij te houden en kost het je niet al te veel tijd. 

Een digitale menukaart gebruiken

Een digitale menukaart bij Horeko is ook een handige tool om jouw bedrijf efficiënter te maken. Een digitale menukaart heeft namelijk een heleboel voordelen. Allereerst zorgt het ervoor dat je de menukaart altijd eenvoudig aan kan passen, bijvoorbeeld wanneer je een gerecht wil schrappen of een nieuw gerecht toe wil voegen. Verder is het ook handig iedereen de kaart via zijn mobieltje kan bekijken. Zeker in deze corona tijden waarin je menukaarten het liefst niet te veel door wil geven. De digitale menukaart bij Horeko is verder ook super handig om in te zoeken, bijvoorbeeld door gebruik te maken van symbooltjes of zoekfuncties.